Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Σε μετωπική Θέμος - Πάγκαλος!!!

Σε ανοιχτή σύγκρουση φαίνεται να οδηγούνται Θ. Αναστασιάδης - Θ. Πάγκαλος με αφορμή το αποκλειστικό δημοσίευμα της...εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» για το πρωτοχρονιατικο ρεβεγιόν του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο King George του ομίλου Δασκαλαντωνάκη, διαμένοντας με την οικογένειά του σε σουίτα που χρεώνεται 5.400 ευρώ και με δείπνο της τάξης των 380 ευρώ κατ΄ άτομο.

Παρά το γεγονός ότι ο κ.Πάγκαλος δεν έχει φώσει καμία απαντηση σχετικά με τις αποκαλύψεις, αντίθετα, εκδόθηκαν ανακοινώσεις τόσο από το ξενοδοχείο, όσο και από την κ Μαρί Δασκαλαντωνάκη, σύζυγο του Ν.Σηφουνάκη, αλλά και από τον Όμιλο Δασκαλαντωνάκη.
Η Μαρί Δασκαλαντωνάκη εκφράζει οργή και αγανάκτηση, παραδέχεται ωστόσο ότι οι δύο οικογένειες βρέθηκαν στο ξενοδοχείο, μία συνάντηση, η οποία όπως υποστηρίζει ήταν επιθυμία των παιδιών τους που είναι συμμαθητές. Εκφράζει δε έκπληξη και απορία από τη συστηματική, όπως αναφέρει, προσπάθεια εκμετάλλευσης φυσιολογικών ανθρώπινων σχέσεων και η παρουσίασή τους ως δήθεν ριάλιτι, πλούσιο σε χλιδή και διαπλοκή.
Το ξενοδοχείο από την πλευρά τους, επίσης επιβεβαιώνει την παρουσία του κ.Πάγκαλου, την υποβαθμίζει ωστόσο ως προς το κόστος, αναφέροντας ότι εξαιτίας του προχωρημένου της ώρας ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έμεινε σε δωμάτιο κι όχι σε σουίτα, καταβάλλοντας το ποσό των €219,85.
Στην ανακοίνωσή του ο Όμιλος Δασκαλαντωνάκη διαψεύδει όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα περί εκκρεμοτήτων του με το ΙΚΑ και προαναγγέλλει προσφυγή στη δικαιοσύνη.
Η απάντηση της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»:
Πλήρη επιβεβαίωση του «Θέματος» για το πολυτελές ρεβεγιόν Πάγκαλου
Οι κωμικοτραγικές δικαιολογίες της οικογένειας μεγαλοξενοδόχων, Δασκαλαντωνάκη, για λογαριασμό του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, κ. Θεόδωρου Πάγκαλου, ότι δήθεν πλήρωσε συμβολικό ποσό για το «βασιλικό» ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς επιβεβαιώνουν πλήρως τις σημερινές αποκαλύψεις του «Πρώτου Θέματος». Το δυστύχημα για τον συνήθως λαλίστατο κ. αντιπρόεδρο είναι όσο περισσότερα ψέματα λέγονται για το σκανδαλώδες ρεβεγιόν τόσο εκτίθεται, καθώς τα στοιχεία που διαθέτει το «Θέμα» δεν επιδέχονται αμφισβητήσεως.
Τα στοιχεία αυτά και όλα όσα σχετίζονται με την υπόθεση τα θέτουμε υπόψη του πρωθυπουργικού γραφείου και του Προέδρου της Βουλής επειδή το θέμα έχει πλέον ιδιαίτερη πολιτική και ηθική βαρύτητα. Οσο για το κατά πόσον είναι λογικό, βράδυ της Πρωτοχρονιάς να μένει ολόκληρη η οικογένεια του αντιπροέδρου καλεσμένοι στο ξενοδοχείο King George, επειδή τελευταία στιγμή θυμήθηκαν ότι τα παιδιά τους είναι φίλοι με τα παιδιά των μεγαλοξενοδόχων, το αφήνουμε στην κρίση κάθε πολίτη. Κάτι τέτοια δεν έλεγε ούτε ο ψευτοθόδωρος της "Νέας Δημοκρατίας".

vatolakkiotis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου