Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Πολίτης έλουσε τον Παπαχελά με κρασί!

Ζόρικες οι εποχές που διανύουμε για τους μεγαλοδημοσιογράφους και ιδιαίτερα για όσους συνεχίζουν προκλητικά να παραπληροφορούν την κοινωνία, εξυπηρετώντας τα επιχειρηματικά συμφέροντα και σιγοντάροντας την πολιτική της κυβέρνησης. 


Το κλίμα είναι πολύ βαρύ για όλους εκείνους και, όπως έχουμε γράψει ξανά στο tempo.gr, δεν μπορούν να πάνε ούτε μέχρι το... περίπτερο χωρίς να κινδυνεύσουν να έρθουν αντιμέτωποι με τους οργισμένους πολίτες.


Λίγες ημέρες πριν είχαμε αναφερθεί στο κυνηγητό του γνωστού δημοσιογράφου της εφημερίδας «Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, ενώ τώρα μάθαμε ότι την... πάτησε και ο Αλέξης Παπαχελάς! Ο διευθυντής της «Καθημερινής» βρέθηκε το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς σε ταβέρνα του χωριού Σπήλαιο στη Βασιλίτσα Γρεβενών και σίγουρα θα το μετάνιωσε που πήρε την θαρραλέα απόφαση να εμφανιστεί ανάμεσα σε ανθρώπους του μεροκάματου.

Μόλις ο κ. Παπαχελάς έγινε αντιληπτός, επικράτησε πανδαιμόνιο στην ταβέρνα, με τους παρευρισκόμενους να τον αποδοκιμάζουν έντονα και να εκτοξεύουν ύβρεις εναντίον του. Μάλιστα, ένας από αυτούς σηκώθηκε από το τραπέζι του, τον πλησίασε και του έριξε ένα ποτήρι γεμάτο κρασί στο πρόσωπο! Λίγο αργότερα κατέφθασε και η αστυνομία, αλλά τελικά δεν δόθηκε συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα και το θέμα έληξε εκεί.

Η συχνότητα τέτοιων επεισοδίων έχει αρχίσει να αυξάνεται επικίνδυνα και προβλέπουμε ακόμη χειρότερα στην πορεία όσο η κατάσταση στη χώρα μας θα δυσκολεύει. Όμως, ο δρόμος που έχουν επιλέξει ορισμένοι έχει και τις επιπτώσεις του...


kontiloforos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου