Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Το ακριβότερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Tο πιο "χλιδάτο" ξενοδοχείο στο Αμπού Ντάμπι,
το Emirates Palace Hotel έχει τοποθετήσει σε δημόσια θέα ,στο κέντρο του lobby του, ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο...


,πραγματικό κόσμημα, που όπως λένε οι ειδικοί ξεπερνά σε αξία τα 11 εκατομμύρια δολλάρια.
Είναι κατάσπαρτο από κοσμήματα και εκατοντάδες πολύτιμοι λίθοι κρέμονται στα κλαδιά του, μαζί με τα πιο παραδοσιακά στολίδια και τα φωτάκια.
Αν και το δέντρο μόνο του αξίζει περίπου 10.000 δολλάρια , τα κοσμήματα προσθέτουν περισσότερο από 11 εκατομμύρια στην αξία του, δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου Hans Olbertz.
Παραδέχθηκε ότι την συγκεκριμένη ιδέα για τον στολισμό του φετινού χριστουγεννιάτικου δέντρου την είχε η ομάδα μάρκετινγκ του ξενοδοχείου
Το ξενοδοχείο στολίζει δέντρο κάθε χρόνο, είπε.ο κ. Olbertz .
Αλλά αυτή τη χρονιά, "είπαμε ότι πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό »,
Σημειολογικά και μόνο αξίζει να αναφερθεί πως η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού των πλούσιων σε πετρέλαιο ΗΑΕ είναι μουσουλμάνοι.
Αλλά ο κ. Olbertz λέει πως δεν σκέφτηκε ποτέ πως το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στολίζει το ξενοδοχείο παραβιάζει τοπικές θρησκευτικές ευαισθησίες και ότι τα ΗΑΕ είναι μια πολύ φιλελεύθερη χώρα
Το Emirates Palace Hotel, θα ζητήσει από το Guinness World Records την πιστοποίηση του ως το πιο ακριβό δέντρο του κόσμου, είπε.ο κ. Olbertz.
Τα βραχιόλια, τα περιδέραια και τα ρολόγια που κοσμούν το 13μέτρων (43 ποδών) δέντρο, περιέχουν 181 διαμάντια, μαργαριτάρια, σμαράγδια, ζαφείρια και άλλους πολύτιμους λίθους.
Το δέντρο είναι τοποθετημένο στο πολυτελές lobby του ξενοδοχείου που έχει διαθέσιμα 302 δωμάτια,πολλά από τα οποία ,όπως λέγεται, είναι διακοσμημένα με φύλλα χρυσού.
Στην ερώτηση τι μέτρα ασφάλειας έχουν λάβει για να αποτρέψουν πιθανή κλοπή των κοσμημάτων από το δέντρο, ο βοηθός διευθυντής μάρκετινγκ του ξενοδοχείου Hazem Harfoush, απάντησε ότι το δέντρο είναι « μια καλή απόδειξη ότι το Αμπού Ντάμπι είναι ένας ασφαλής προορισμός".
Και το ξενοδοχείο είναι ακόμη πιο ασφαλής, συνέχισε ο κ. Harfoush
"Έχουμε 24 / 7 μέτρα ασφαλείας, τέσσερις φύλακες κοντά του, τη στενή παρακολούθηση των χώρων με κλειστό κύκλωμα από κάμερες και την ασφάλεια του ξενοδοχείου σε επιλεγμένα σημεία."
Το πιο ακριβό χριστουγεννιάτικο δέντρο στον κόσμο έχει ρίξει τους προβολείς των μέσων ενημέρωσης, στο ξενοδοχείο μας και αυτό είναι πάρα πολύ καλό κατέληξε ο κ. Harfoush.



πηγη











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου