Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Δείτε τηλεόραση στο iPad σας!!!

Όπου και να είστε… 3G ή WiFi !
H εταιρεία Εlgato γνωστή για τους TV tuners καινοτομεί για άλλη μια φορά!
Το THEiPad.gr απέκτησε το EyeTV Hybrid (USB STICK) και δοκιμάζει αποκλειστικά για σας τις streaming δυνατότητες του.

Το συγκεκριμένο tv-tuner κοστίζει 126 € ,  υποστηρίζει MAC OS X ή Windows και παίζει όλα τα ελληνικά αναλογικά/ψηφιακά κανάλια αφού έχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη MPEG-4 / MPEG-2.
Στη συσκευασία μαζί με το TV tuner θα βρείτε και  το πρόγραμμα της εταιρείας Eye TV , το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε , να κάνετε streaming, εγγραφή καθώς επίσης και μοντάζ των αγαπημένων σας εκπομπών.
Πάμε να δούμε πως θα χρησιμοποιήσετε το tuner για να παρακολουθείτε τηλεόραση από το iPhone ή iPad σας όπου και αν είστε!

1. Συνδέετε το tune στη usb θύρα του υπολογιστή σας. Κάνετε εγκατάσταση το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας και ανιχνεύετε τα κανάλια που είναι διαθέσιμα στη περιοχή σας.
2. Κατεβάζετε την εφαρμογή για το iPad/iPhone σας EyeTV που θα βρείτε εδώ και κοστίζει 3,99 €
3. Ανοίγετε  το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας και πηγαίνοντας  στις προτιμήσεις στο tab iPhone ,  προσθέτετε ένα email και ένα password (αυτό χρειάζεται μόνο για συνδέσεις από απόσταση 3G ή WiFi – σε τοπικό δίκτυο χρειάζεται μόνο το ίδιο ασύρματο δίκτυο) . Το πρόγραμμα κάνει μόνο του τεστ και σας βγάζει το μήνυμα ότι ή σύνδεση είναι εφικτή. Αν όχι τότε μάλλον πρέπει να ανοίξετε έξτρα θύρες στον ρούτερ σας.
4. Ανοίγετε  από το iPad  την εφαρμογή,  βάζετε  τα ίδια στοιχεία που προσθέσατε προηγουμένος στον υπολογιστή ( email, password) και έτσι η μια συσκευή θα μπορεί να συνδεθεί με την άλλη. Αντιστοίχως αν είστε στο ίδιο WiFi, απλά επιλέγετε τον υπολογιστή σας.
Δείτε που θα προσθέσετε το email και το password εδώ

Πατώντας το Live tv μπορείτε να δείτε τα κανάλια που είναι διαθέσιμα καθώς και τις πληροφορίες για το τι παίζει εκείνη την στιγμή το κάθε κανάλι…
Το μεγάλο πλεονέκτημα της εφαρμογής αυτής είναι ότι μπορείτε να κάνατε και εγγραφή όποιο  τηλεοπτικό πρόγραμμα ή εκπομπή θέλετε.

Πραγματικά η εφαρμογή μας ενθουσίασε με την ποιότητα της εικόνας, ακόμα και σε σύνδεση 3G, καθώς επίσης για τη δυνατότητα να βλέπουμε τα αγαπημένα μας προγράμματα που έχουμε ήδη αποθηκεύσει όπου και αν είμαστε!
Καλή τηλεθέαση !






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου