Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Ανήλικος χρήστης δολοφόνησε 85χρονο στην Κόρινθο

Σοκ προκαλεί στην κοινή γνώμη το γεγονός ότι ένας 17χρονος κατέσφαξε έναν 85χρονο στην Κόρινθο, προκειμένου να του αρπάξει λίγα ευρώ.
 


Ο ανήλικος, ο οποίος είναι τσιγγάνος και χρήστης ναρκωτικών, πήγε ο ίδιος και παραδόθηκε μετά τον φόνο στην αστυνομία και έκπληκτοι οι αστυνομικοί τον άκουσαν να λέει «κλείστε με φυλακή να σωθώ και να ησυχάσω...».

Το έγκλημα διαπράχθηκε χθες το απόγευμα, σε μονοκατοικία στην πόλη της Κορίνθου. Ο νεαρός παρατήρησε ότι η πόρτα του σπιτιού του 85χρονου συνταξιούχου ήταν ανοιχτή και θεώρησε καλή ευκαιρία να αρπάξει τα χρήματά του.

Το θύμα, την ώρα που ο 17χρονος εισέβαλε στο σπίτι του, ήταν στο δωμάτιό του .Άκουσε όμως τον θόρυβο που έκανε ο τσιγγάνος ενώ έψαχνε για χρήματα και βγήκε να δει τι συνέβαινε.

Όπως είπε λίγο αργότερα ο 17χρονος, ο συνταξιούχος άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ενώ ,παράλληλα, προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει. Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι πανικοβλήθηκε και αφού άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα, κτύπησε τρεις φορές τον ηλικιωμένο, με συνέπεια να τον σκοτώσει.

Μια γειτόνισσα άκουσε τη φασαρία και εν συνεχεία είδε κάποιον να πηδάει στον ακάλυπτο και να εξαφανίζεται. Όταν πήγε στο σπίτι βρήκε τον 85χρονο νεκρό.

Μετά τον φόνο ο 17χρονος περιπλανήθηκε στην παραλία της Κορίνθου και όταν το μυαλό του ξεθόλωσε έπλυνε τα αίματα από τα χέρια του σε ένα καφενείο και πήγε στην Ασφάλεια όπου παραδόθηκε. Είπε ότι όταν διέπραξε το έγκλημα ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών δισκίων, τα οποία είχε αγοράσει από άγνωστο άτομο στο Κιάτο. «Δεν καταλάβαινα τι έκανα. Φοβήθηκα γι' αυτό άρπαξα το μαχαίρι...», είπε.

ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου