Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Παραιτήθηκε ο Κούπερ!

Κεραυνός εν αιθρία στον Άρη με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ να υποβάλλει την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και να κάνει λόγο για οριστική και αμετάκλητη απόφαση!


Σήμερα το μεσημέρι ο Έκτορ Κούπερ βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και ανακοίνωσε πως θα υποβάλει την παραίτησή του. Οι Ιθύνοντες του Άρη «έπεσαν» για να τον κρατήσουν ζητώντας από τον Αργεντινό: «μίστερ να τα πούμε το βράδυ. Εμείς δεν θέλουμε να φύγεις. Θέλουμε να μείνεις και να κάνουμε δυνατό τον Άρη».
Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν και το βράδυ με τον Κούπερ να εμμένει στην απόφαση του να αποχωρήσει από την ομάδα καθώς θεωρεί τον εαυτό του βασικό υπεύθυνο των μέτριων εμφανίσεων και των κακών αποτελεσμάτων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη για το θέμα της παραίτησης του Κούπερ έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ γνωστοποιεί την παραίτηση του  Έκτορ Ραούλ Κούπερ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Αργεντίνος τεχνικός πραγματοποίησε την παρακάτω δήλωση στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ:
«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την αμέριστη συμπαράσταση και για την στήριξη που μου παρείχαν καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας.
Παρόλα αυτά μετά τα άσχημα αποτελέσματα, το καλύτερο για την ομάδα είναι η αποχώρησή μου.
Η απόφαση μου αυτή πιστεύω ότι θα οδηγήσει στην αγωνιστική ανάταση της ομάδας.
Η απόφασή μου είναι αμετάκλητη παρά τις επίμονες πιέσεις και προσπάθειες των διοικούντων της ομάδας να με μεταπείσουν να παραμείνω στον ΑΡΗ.
Εύχομαι στον ΑΡΗ κάθε επιτυχία και υλοποίηση όλων των στόχων του».
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ από την πλευρά της θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ για την μέχρι τώρα προσφορά του στον σύλλογο και να του ευχηθεί κάλή συνέχεια στην καριέρα του.
Αυτή την στιγμή στα γραφεία της ΠΑΕ βρίσκεται σύσσωμη η διοίκηση του Άρη προκειμένου να ξεκινήσει η αναζήτηση νέου τεχνικού.
Επίσης στην Θεσσαλονίκη σύμφωνα με φήμες βρίσκεται Ιάπωνας ποδοσφαιριστής ονόματι Σακάτα που ενδιαφέρει τους "κίτρινους" και έφερε ο Μανουέλ Φερέρ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου