Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Κάψτε τις θερμίδες

Ποιος θέλει να περνά όλη του τη μέρα ιδρώνοντας στο γυμναστήριο; Να πηγαίνει για κολύμπι ή τρέξιμο ιδιαίτερα όταν έξω φυσάει, βρέχει, χιονίζει, έχει παγωνιά; Ο χειμώνας τελικά βλάπτει σοβαρά τη σιλουέτα, γιατί αποτρέπει από τη γυμναστική αλλά και... χαρίζει μερικά παραπανίσια κιλά. Η βρετανική Daily Star προτείνει τρόπους για να κάψετε τις θερμίδες εύκολα και γρήγορα και κυρίως... χωρίς να το καταλάβετε.

Μασάτε τσίχλα και κάνετε γρήγορες κινήσεις. Το μάσημα μιας τσίχλας χωρίς ζάχαρη μπορεί να κάψει από μόνη της 11 θερμίδες, ενώ το νευρικό κούνημα των ποδιών καίει αποτελεσματικά άλλες 9.

Το σεξ κάνει καλό και στη σιλουέτα καθώς μπορεί να βοηθήσει να κάψετε μέχρι και 350 θερμίδες ανά ώρα. Μην ξεχνάτε όμως και τα προκαταρκτικά. Ένα sexy αισθησιακό μασάζ μιας ώρας μπορεί να σας απαλλάξει από 80 περιττές θερμίδες.

Πιείτε νερό: Κάνει καλό. Ένα ποτήρι κρύο νερό ενισχύει σημαντικά τον μεταβολισμό, επιταχύνοντας το κάψιμο θερμίδων. Θέλετε να μιλήσουμε και με αριθμούς; 100 έχτρα θερμίδες για ένα λίτρο την ημέρα.

Η ορθοστασία συμβάλλει αποτελεσματικά στην προσπάθεια απώλειας βάρους. Αντί λοιπόν να πιάσετε μια θέση στο μπαρ, σταθείτε όρθιες. Σε μία ώρα, 36 ολόκληρες θερμίδες φεύγουν αμέσως από πάνω σας.

Προτιμήστε τις κυλιόμενες σκάλες και ξεχάστε το ασανσέρ. Μην περιμένετε νωχελικά να σας ανεβάσουν, ανεβείτε τις εσείς όπως θα κάνατε και με τις τυπικές σκάλες. Το ίδιο συμβαίνει και με την κατάβαση. 144 θερμίδες σε 5 λεπτά. Σκεφτείτε το.

Οι διαφωνίες αποδεικνύονται μάλλον εποικοδομητικές. Διαφωνήστε για έναν αγώνα ποδοσφαίρου και θα απαλλαγείτε αμέσως από 50 ενοχλητικές θερμίδες ανά ώρα.
Σηκωθείτε από την καρέκλα και αλλάξτε σταθμό ραδιοφώνου, τηλεόρασης ή hi-fi χωρίς να χρησιμοποιήσετε το τηλεκοντρόλ. Κάντε το 10 φορές τη μέρα και θα κάψετε 10 παραπάνω θερμίδες.

Περπατάτε όσο μιλάτε. Θα κάψετε 6 θερμίδες το λεπτό. Αν πάλι είστε του τηλεφώνου; 20 λεπτά στο κινητό θα σας απαλλάξουν από 120 ολόκληρες θερμίδες, δηλαδή ένα ποτήρι κρασί.

Αλλάξτε παπούτσια. Ορισμένα αθλητικά παπούτσια έχουν την ικανότητα να σας γυμνάζουν, βοηθώντας σας παράλληλα να καίτε τις περιττές θερμίδες. Και όλα αυτά χωρίς να πάτε καν στο γυμναστήριο.

Δοκιμάστε την πικάντικη κουζίνα. Βάλτε τσίλι στο μενού και ενισχύστε τον μεταβολισμό σας κατά 23%. Μια αμερικανική έρευνα ισχυρίζεται μάλιστα ότι κάτι τέτοιο μπορεί να σας απαλλάξει μέχρι και από 200 θερμίδες την ημέρα.

Πιείτε τον καφέ σας και μάλιστα μην φοβηθείτε να απολαύσετε και έναν δεύτερο. Η καφεΐνη συμβάλλει σημαντικά στη διαδικασία απώλειας βάρους.

Οι ειδικοί λένε ότι το να ακούει κάποιος μουσική την ώρα της γυμναστικής μπορεί να κάψει 7 φορές περισσότερες θερμίδες.

Ρίξτε το στο διάβασμα
, και μάλιστα στις ερωτικές νουβέλες που κάνουν την καρδιά σας να χτυπά γρηγορότερα, αυξάνοντας τον μεταβολισμό και μαζί με αυτόν και τις θερμίδες που καίτε.

Διαλέξτε το κατάλληλο dvd. Προτιμήστε τις κωμωδίες και δεν θα χάσετε. Σύμφωνα με τους ειδικούς το γέλιο δεν χαρίζει μόνο ζωή αλλά σας απαλλάσσει και από τις περιττές θερμίδες. Μισή ώρα γέλιου=80 θερμίδες!

Παίξτε πόκερ. Μια ώρα παιχνιδιού με χαρτιά σας απαλλάσσει από 104 ενοχλητικές θερμίδες.

Κάντε ντους όχι μπάνιο. Μην ξαπλώνετε νωχελικά στην μπανιέρα.



real

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου