Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2011

Μπέος: Δεν μιλάω μετά από τσόντες!

Η παρουσία του Αχιλλέα Μπέου στο ΟΑΚΑ προκάλεσε τις αντιδράσεις των φίλων της ΑΕΚ, ωστόσο ο ίδιος απάντησε μετά το τέλος του αγώνα.


Φανερά χαρούμενος ο Αχιλλέος Μπέος μετά το εκπληκτικό 0-4 του Ολυμπιακού Βόλου επί της ΑΕΚ, αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις λέγοντας σε πηγαδάκια: “Δεν μιλάω μετά από τσόντες”!
 
Νωρίτερα υπήρξε ένταση όταν ο Μπέος βρέθηκε με συνοδεία στα αποδυτήρια του σταδίου. Με δηλώσεις στον NOVAΣΠΟΡ FM o μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε πως η παρουσία του εκεί ήταν νόμιμη και καταφέρθηκε εναντίον μελών της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ.
 
"Η παρουσία μου ήταν νόμιμη, αφού είμαι δηλωμένος στο φύλλο αγώνα, σε αντίθεση με τους άλλους που βρίσκονταν εκεί από την ΑΕΚ. Οι υπάλληλοι που έχουν καταντήσει την ΑΕΚ σε αυτή την κατάσταση, καλύπτουν τα δικά τους εγκλήματα με αυτά που λένε. Εκεί ήταν ο παρατηρητής και ο διαιτητής και ας βγουν να με διαψεύσουν. Εγώ είμαι κανονικά εκεί, όχι σαν τους φουσκωτούς που έχουν βάλει από την ΑΕΚ. Αλλά θα μου πεις, αυτοί τους πληρώνουν; Αυτοί που έφτασαν μια τόσο ιστορική ομάδα στην κατάσταση που βρίσκεται;", ήταν τα λόγια του Αχιλλέα Μπέου.

Η ένταση μεταφέρθηκε και στα επίσημα, υπήρξε μάλιστα μερίδα φίλων της ΑΕΚ που κατευθύνθηκε προς τη συγκεκριμένη θύρα, αλλά τα χειρότερα αποφεύχθηκαν και η κατάσταση ηρέμησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου