Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Ταλαιπωρία από Δευτέρα

Στάση εργασίας στον ΗΣΑΠ την Τρίτη. Εμμένουν στις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς, εκτός του Μετρό, το οποίο θα λειτουργεί κανονικά μέχρι ωσότου συνεχίζεται ο διάλογος με το υπουργείο Μεταφορών. Διαβάστε το απεργιακό πρόγραμμα





Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους είναι οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία τρόλεϊ και τραμ - αλλά όχι του Μετρό- θέτοντας εαυτόν εκτός διαλόγου με την κυβέρνηση.
Έτσι την ερχόμενη Τρίτη η Αθήνα θα μείνει χωρίς ηλεκτρικό σιδηρόδρομο για τέσσερις ώρες, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων που αντιδρούν στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων για την αναδιάρθρωση των αστικών μεταφορών.
Οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ ανακοίνωσαν ότι προχωρούν σε στάση εργασίας την Τρίτη 18/1, από τις 12:00 έως τις 16:00, και παράλληλα θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση με αντικείμενο την επικύρωση των προτάσεων που θα κατατεθούν στον προτεινόμενο από το υπουργείο διάλογο.
Παράλληλα, οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας σε λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου και την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 3:30 μετά το μεσημέρι.
Από την πλευρά του το υπουργείο έχει καταστήσει σαφές ότι διάλογος, ενώ συνεχίζεται η απεργία, δεν μπορεί να γίνει, ξεκαθαρίζοντας ότι θα συζητήσει μόνον με τους εργαζόμενους που δεν απεργούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου