Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

Το κατάστημα της Κηφισιάς με τα Louis Vuitton πουλάει μαϊμούδες! Σφράγισε το κατάστημα το ΣΔΟΕ.

Απίστευτα πράγματα! Σφράγισαν για τέσσερις μέρες το κατάστημα της Κηφισιάς με τα Louis Vuitton γιατί πουλούσε μαϊμούδες!!! 
Όλα ξεκίνησαν όταν γνωστή κυρία της κοσμικής Αθήνας (για ευνόητους λόγους δεν σας λέμε το όνομά της) πήγε να αλλάξει ένα ζευγάρι παπούτσια που...


..είχε αγοράσει στην Αθήνα στο αντίστοιχο κατάστημα του Παρισιού και της είπαν ότι είναι «μαϊμού». Το κατάστημα του Παρισιού ενημέρωσε τα κεντρικά της εταιρεία και έτσι ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές στην Ελλάδα. Η πλούσια κυρία εξαγριωμένη πήγε στο κατάστημα της Κηφισιάς που είχε δώσει ένα μεγάλο ποσό για μαϊμού και όχι για αυθεντικά Louis Vuitton, έκανε ολόκληρη φασαρία γιατί επλήγη το γόητρό της και η φήμη της. Η υπόληψη της γνωστής κυρίας λοιπόν ξεσκέπασε το κύκλωμα με τις μαϊμούδες. Κινητοποιήθηκε το ΣΔΟΕ που έκανε επιτόπου έρευνα και διαπιστώθηκε ότι το κατάστημα παρά το όνομά του πωλούσε στην τιμή των αυθεντικών προϊνόντα μαϊμούδες. Το κατάστημα της Κηφισιάς το σφράγισαν για 4 μέρες. Το θέμα δεν έχει γίνει ευρέως γνωστό αφού η εταιρεία προσπαθεί να περισώσει την φήμη της.
Πού ακούστηκε σε κατάστημα της Louis Vuitton στην Κηφισιά μαϊμούδες. Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. tro-ma-ktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου