Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011

Ανακοίνωση της Louis Vuitton

Mετά απο δεκάδες πελάτες που επισκέφτηκαν το κατάστημα της Κηφισιάς και ζητούσαν εξηγήσεις η Louis Vuitton προέβη στην εξής ανακοίνωση:


«Η είδηση που δημοσιεύτηκε σε μέσο επικοινωνίας ότι το ΣΔΟΕ έκλεισε για 4 ημέρες το κατάστημα Louis Vuitton στην Κηφισιά...
, διότι υποτίθεται, διέθετε πλαστά προϊόντα, είναι απολύτως ανυπόστατη και δυσφημιστική. Ο αγώνας εναντίον των απομιμήσεων είναι μακροπρόθεσμη δέσμευση της στρατηγικής του οίκου Louis Vuitton παγκοσμίως. Η εταιρεία πιστεύει ότι είναι απαραίτητο να προασπίσει την ιστορική τεχνογνωσία του Οίκου καθώς και το έργο του ανθρωπίνου δυναμικού της, διώκοντας τα παράνομα δίκτυα που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, τη περιβαντολογική συνείδηση και την παγκόσμια οικονομία. Η πώληση πλαστών προϊόντων αποτελεί σοβαρό αδίκημα του οποίου τα οικονομικά οφέλη χρηματοδοτούν εγκληματικές οργανώσεις σε βάρος των καταναλωτών, εταιρειών και δημοσίων φορέων. Κατά συνέπεια απαιτείται υπεύθυνη στάση από όλους τους παράγοντες της οικονομίας. Η εταιρεία Louis Vuitton, είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να προστατεύσει και να προασπίσει την αξία του Οίκου και το συμφέρον των πελατών του.

Η εταιρεία Louis Vuitton εγγυάται την αυθεντικότητα των προϊόντων της μέσω του αποκλειστικού δικτύου διανομής της. Τα προϊόντα Louis Vuitton πωλούνται μόνο στα καταστήματα Louis Vuitton και μέσω της ιστοσελίδας louisvuitton. com.  Ο από κοινού αγώνας εναντίον των απομιμήσεων αποτελεί τον αποτελεσματικότερο τρόπο επίλυσης του προβλήματος. Η εταιρεία Louis Vuitton επιδεικνύει μηδενική ανοχή στο καθεστώς απομιμήσεων».
tro-ma-ktiko
 Δείτε και την απάντηση του blog που έβγαλε την είδηση:
Η απάντηση του Καρχαρία στα LOUIS VUITTON

Συγχαρητήρια στο νομικό τμήμα της εταιρείας που συνέταξε μια μακροσκελή και ωραιότατη διάψευση που όμως δεν μας διαψεύδει… ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ….
...Επειδή φανταζόμαστε ότι δεν θα ξανασυμβεί, και επειδή μάθαμε ότι χθες και προχθές πήγαν πολλοί πελάτες στο κατάστημα και ζητούσαν εξηγήσεις, έχουμε να πούμε τα εξής:

Καλά κάνει και δηλώνει η εταιρεία LOUIS VUITTON ότι δεν πουλά μαϊμούδες. Καλά κάνει και δηλώνει ότι ο αγώνας κατά των απομιμήσεων είναι μακροπρόθεσμη δέσμευση της στρατηγικής της εταιρείας.
Καλά κάνει επίσης και δηλώνει ότι η πώληση πλαστών προϊόντων αποτελεί σοβαρό αδίκημα του οποίου τα οικονομικά οφέλη χρηματοδοτούν εγκληματικές οργανώσεις σε βάρος των καταναλωτών, εταιρειών και δημοσίων φορέων.

Σε όλα αυτά είμαστε μαζί τους. Αν μάλιστα μας δηλώσει η εταιρεία και τι ώρα άνοιγε το κατάστημα της Κηφισιάς τα πρωινά την προηγούμενη εβδομάδα, μέχρι που ζητάμε και συγγνώμη. Άνοιγε κανονικά όλες τις μέρες τα πρωινά;

Από το κείμενο της διάψευσης, κρατάμε την καλή πρόθεση της εταιρείας να καταπολεμήσει τις μαϊμούδες. Από εδώ και πέρα όλοι στα LOUIS VUITTON.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου