Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Εγινε εκατομμυριούχος επειδή... το ζήτησε μέσω you tube

Ενας νεαρός έγινε εκατομμυριούχος από το... πουθενά απλά επειδή το ζήτησε. Ο λόγος για τον νεαρό Κρεγκ Ρόουιν που μέσω βίντεο που ανήρτησε στον δικτυακό τόπο you tube ζητούσε από τους εκατομμυριούχους να του δωρίσουν ένα εκατομμύριο δολάρια.


Στην αρχή του μηνύματός του ο νεαρός ενημερώνει πως το βίντεο έχει συγκεκριμένους αποδέκτες και δεν υπάρχει λόγος κάποιος που δεν έχει χρήματα να χάσει το χρόνο του βλέποντάς το.
«Γειά, είμαι ο Κρέγκ Ρόουιν. Αν δεν είσαι εκατομμυριούχος, ή φίλος εκατομμυριούχου μη δείς το βίντεο. Δεν είναι για σένα, είναι μόνο για εκατομμυριούχους» αναφέρει στον χαιρετισμό του ο Κρέγκ.
Στη συνέχεια ο ίδιος μέσω του βίντεο ζητά 1.000.000 δολάρια από εκατομμυριούχους του θεάματος ή των επιστημών όπως ο Μπιλ Γκέιτς ή ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, η Λέιντι Γκάγκα και άλλοι πολλοί.
Οσο απίστευτο κι αν φαίνεται η έκκληση του νεαρού «έπιασε τόπο» καθώς μόλις μετά από δύο μήνες, βρέθηκε ζάμπλουτος Νεουορκέζος που θα του δώσει τα χρήματα, παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων, στις 2 Φεβρουαρίου, στο θέατρο UBC της Ν. Υόρκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου