Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Aπίστευτη πρόκριση της ΑΕΚ στο 98ο λεπτό.

Με ένα γκολ του Μίτσελ με εκτέλεση φάουλ σχεδόν απο το κέντρο του γηπέδου η ΑΕΚ μείωσε στο 98ο λεπτό σε 2-3 και σε συνδυασμό με το 0-2 του πρώτου αγώνα κατάφερε να πάρει τη πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπελλου Ελλάδας με συνολικό σκορ 4-3.

Το σκόρ ανοιξε στο 12ο λεπτό ο Παναγιώτης Λαγός.
Ο Λυμπερόπουλος έβγαλε τον Λαγό σε θέση βολής μέσα στην περιοχή του ΠΑΟ,ο αριστερός χαφ της ΑΕΚ έπιασε ένα πολύ καλό σουτ, με τον Καρνέζη να αποκρούει λανθασμένα και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1.




Στο 21ο λεπτό ο Σισέ με κεφαλία απο το ύψος της μικρής περιοχής 
ισοφάρισε σε 1-1


Στο 46ο λεπτό με φοβερό σουτ εξω απο την μεγάλη περιοχή ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έδωσε το προβάδισμα στον Παναθηναικό κάνοντας το 1-2.


Στο 63ο λεπτό ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Λέτο, ο Σαριέγκι έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Βύντρα πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και πέτυχε το 1-3.
Στο 73ο λεπτό ο Παναθηναικός έμεινε με 10 παίχτες ύστερα απο την αποβολή του Λουκά Βύντρα επειδη καθυστέρησε να εκτελέσει ενα αουτ. Δεχτηκε έτσι 2η κίτρινη κάρτα. 
Τέλος στο 98ο λεπτό κι αφού ο διαιτητής είχε δείξει 7 λεπτά καθυστέρηση ο Μίτσελ με ένα φάουλ απο τη σέντρα του γηπέδου εκανε το 2-3 κι έδωσε τη πρόκριση στην Α.Ε.Κ.

Οι καλύτερες φάσεις του παιχνιδιου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου