Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Τι είναι οι χημικές γραμμές;


Είναι γραμμές εναιωρήματος από : βάριο, αλουμίνιο, και πολυμερή ( ινίδια ) πυριτίου που απελευθερώνονται κατά χιλιάδες τόνους σε όλους τους ουρανούς του κόσμου από αεροπλάνα με κατάλληλο εξοπλισμό

Η ικανότητα ελέγχου του κλίματος ισοδυναμεί με την κατοχή ενός όπλου μαζικής καταστροφής απείρως πιο ισχυρού και αποτελεσματικού από τα πυρηνικά όπλα :
  • τα πυρηνικά όπλα καταστρέφουν και μολύνουν με ακτινοβολία τα πάντα στην περιοχή δράσης τους: τα έμβια όντα, το έδαφος και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές ( πετρέλαιο, μεταλλεύματα κλπ. )
  • η ξηρασία , οι πλημμύρες , οι κυκλώνες καταστρέφουν «μόνο» τα έμβια όντα , αλλά αφήνουν ανέγγιχτες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές , στην διάθεση των « κυρίαρχων του κλίματος »
  • επίσης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς την συγκατάθεση της κοινής γνώμης ( η δράση του όπλου δεν μπορεί να διακριθεί από μια φυσική καταστροφή ). Αν πχ. ξηρασία πλήξει μια
    περιοχή, αυτή θα αποδοθεί σε φυσικά αίτια και όχι σε ένα κράτος που θέλει να οικειοποιηθεί τον πλούτο της περιοχής αυτής.
  • chems Page 01 Τι είναι οι χημικές γραμμές;

thenetwar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου