Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Οι Iron Maiden στην Αθήνα στις 17/6

Στο Sonisphere Festival, στο TerraVibe Park, θα εμφανιστούν οι Iron Maiden την Παρασκευή 17 Ιουνίου. Μαζί τους θα εμφανιστούν τα μέταλ συγκροτήματα Slipknot, Mastodon, Gojira, και Virus.


Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Τετάρτη, 2 Μαρτίου, με τις τιμές να κυμαίνονται από 59 έως 100 ευρώ για τις διακεκριμένες θέσεις.

Οι βασιλιάδες της heavy metal μουσικής θα είναι οι headliners του ροκ μουσικού φεστιβάλ που φιλοξενείται στην Ελλάδα για 2η συνεχόμενη χρονιά. Το 2010 κυκλοφόρησαν το 15ο studio album τους «The Final Frontier», που έγινε η μεγαλύτερη επιτυχία τους στα charts μέχρι σήμερα, ενώ για το τραγούδι τους «El Dorado», από το ίδιο album, τιμήθηκαν με το βραβείο Grammy για τη «Best Metal Performance» στις 13 Φεβρουαρίου 2011.

Η παγκόσμια περιοδεία τους με τίτλο «The Final Frontier World Tour» ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2010: έδωσαν 25 συναυλίες στη Βόρεια Αμερική και ακολούθησαν επιλεγμένα headlining shows σε στάδια και μεγάλα φεστιβάλ της Ευρώπης.

Το 2011 το συγκρότημα συνεχίζει την περιοδεία του πετώντας στους αιθέρες με το ειδικά διαμορφωμένο αεροσκάφος τους, Boeing 757 airliner Ed Force One, το οποίο πιλοτάρει ο ίδιος ο τραγουδιστής τους, Bruce Dickinson (είναι πτυχιούχος κυβερνήτης αεροσκαφών).

Γι’ άλλη μια φορά, το Ed Force One θα μεταφέρει συγκρότημα, τεχνικούς και την -βάρους 10 τόνων- παραγωγή τους, 50.000 μίλια μακριά, σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα σε 66 ημέρες.

Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο στο Λονδίνο, έπειτα από 101 shows (τα οποία υπολογίζεται ότι θα παρακολουθήσουν συνολικά περισσότεροι από δυο εκατομμύρια fans!).

real

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου