Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011

Τον γλίτωσε το κράνος


Άγιο είχε ο μοτοσικλετιστής της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που φορούσε το συγκεκριμένο κράνος στην ανταλλαγή πυροβολισμών στου Ρέντη. Η σφαίρα του κακοποιού χάραξε το κράνος του και για λίγα εκατοστά δεν του στέρησε τη ζωή.
Τη φωτογραφία φέρνει στη δημοσιότητα "ΤΟ ΒΗΜΑ".
Την ίδια ώρα νέες λεπτομέρειες του περιστατικού έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ανάμεσα στους μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ που δέχθηκαν τα πυρά των δραστών ήταν και μία γυναίκα που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.
Ακόμη από τις βαλλιστικές έρευνες έχει προκύψει ότι τελικώς οι αστυνομικοί πυροβολήθηκαν μόνο από ένα άτομο που κρατούσε ένα από τα δύο καλάσνικοφ. Στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μιλούν για έναν κακοποιό που είχε εντυπωσιακές σκοπευτικές δυνατότητες.
Παράλληλα προκύπτει ότι ένας αστυνομικός, που επέβαινε σε περιπολικό, μόλις είδε το εγκαταλελειμμένο τζιπ των δραστών με τα φιμέ τζάμια έριξε έναν πυροβολισμό, πιστεύοντας ότι οι δράστες του μακελειού ήταν ακόμη μέσα στο όχημα.
Επιπλέον ένας άλλος αστυνομικός έκανε το λάθος να κρατήσει στα χέρια του το καλάσνικοφ που άφησαν στο αυτοκίνητο οι δράστες με αποτέλεσμα να έχει καταστεί προβληματικός ο έλεγχος των αποτυπωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου