Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

"ΤΟ ZOUGLA.GR ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ...."

Σύμφωνα με πληροφορίες του Greenarea ο Ανδρέας Βγενοπουλος πριν λίγες μέρες προχώρησε σε μια συμφωνία που τον βάζει πολύ δυνατά στα ιντερνετικά ΜΜΕ και όχι μόνο...


Ο δεύτερος με το μεγαλύτερο σε ποσοστό μετοχών στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός  προχώρησε σε εξαγορά του site zougla.gr έναντι 50 εκ ευρώ! Στην επιμέλεια και διεύθυνση του site θα παραμείνει Μάκης Τριανταφυλλόπουλος,  που σύμφωνα με μετρήσεις βρίσκετε στην 13η θέση σε επισκεψημότητα στην Ελλάδα και έχει τα περισσότερα έσοδα από διαφημίσεις από κάθε άλλο site...είτε αθλητικό είτε πολιτικό. Αξίζει να επισημάνουμε πως το zougla.gr έχει τα λιγότερα έξοδα και έχει θετικό ισοζύγιο σε αντίθεση με άλλα sites που αδυνατούν ακόμα και να συντηρηθούν.

Οι κινήσεις όμως για γερο "μπάσιμο" στα ΜΜΕ δεν σταματάνε..., σκοπός του Ανδρέα Βγενόπουλου είναι να εξελίξει ακόμα πιο πολύ το web tv της zougla.gr και να έχει εκπομπές...αθλητικές-πολιτικές και να έχει δελτίο ειδήσεων κάποιες ώρες την ημέρα!
Επίσης ακούγετε πολύ έντονα  πως ο mr.Tarzan ετοιμάζει μαζί με τον Βγενόπουλο και μια εφημερίδα τύπου free press που θα βγαίνει στα περίπτερα κάθε Σαββατοκύριακο με αθλητικό και πολιτικό περιεχόμενο.

greenarea13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου