Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Κέρδισε το δικαίωμα να αυνανίζεται

Σίγουρα η ιστορία της 36χρονης Ana Catarian Bezerra αποτελεί την πιο πρωτότυπη διεκδίκηση εργασιακού δικαιώματος που έχουμε ακούσει ως τώρα. Θα μπορεί να αυνανίζεται στη δουλειά της

Σύμφωνα με απόφαση του δικαστηρίου η 36χρονη βραζιλιάνα λογίστρια Ana Catarian Bezerra κατάφερε να κερδίσει το δικαίωμα να αυνανίζεται και να βλέπει πορνό εν ώρα εργασίας, χωρίς να κινδυνεύει να απολυθεί.
Μη βιαστείτε να βγάλετε λανθασμένα συμπεράσματα, η 36χρονη πάσχει από μία χημική ανισορροπία που προκαλεί σοβαρή ανησυχία και υπερσεξουαλικότητα.
''Τόσο καιρό υπέφερα από το άγχος και ήθελα να αυνανιστώ μέχρι και 47 φορές την ημέρα. Έτσι, ζήτησα τη βοήθεια ειδικών, ήξερα ότι δεν ήταν φυσιολογικό αυτό που μου συνέβαινε'' δήλωσε η εν λόγω παθούσα.
Καθημερινά η Ana αναγκάζεται να καταναλώνει ένα ισχυρό κοκτέϊλ ηρεμιστικών προκειμένου να καταπολεμήσει τις ορμές της. Τουλάχιστον, τα φάρμακα έχουν αποτέλεσμα, καθώς χρειάζεται να αυνανιστεί μόνο 8 φορές την ημέρα. Πάραυτα κινήθηκε και δικαστικά με σκοπό την οργασμική της απόλαυση και στη δουλειά.
Ευτυχώς για την ίδια, το δικαστήριο κατανόησε τις ιδιαιτερότητές της και αποφάσισε ότι μπορεί ελεύθερα να αυνανίζεται στο χώρο εργασίας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου