Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Σκότωσε 33χρονη μπροστά στα παιδιά της


Τραγωδία στην Καλλιθέα

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι στην Καλλιθέα, όταν μια γυναίκα δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών της.
Η 33χρονη βρισκόταν στο διαμέρισμά της, στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας της οδού Αιγέως 63, μαζί με τα δύο της παιδιά: ένα αγοράκι μόλις εννέα μηνών και ένα κοριτσάκι τεσσάρων ετών.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ενοίκων της πολυκατοικίας, από το διαμέρισμα ακούστηκε σύντομος διαπληκτισμός, ο οποίος διακόπηκε από έναν πυροβολισμό.
Κάποιοι από αυτούς ανέβηκαν έντρομοι στο διαμέρισμα, όπου αντίκρισαν το κοριτσάκι να κλαίει σοκαρισμένο, δίπλα στην αιμόφυρτη νεκρή μητέρα του.
Ο δράστης την είχε πυροβολήσει στο κεφάλι εξ επαφής με ένα εννιάρι πιστόλι μπροστά στα μάτια των παιδιών της. Από τον πυροβολισμό η 33χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα. Ο δράστης διέφυγε αμέσως μετά.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας, πιθανολογείται ότι ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος. Λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι της χτύπησε το κουδούνι του. Η ανυποψίαστη γυναίκα του άνοιξε την πόρτα και του επέτρεψε να μπει στο σπίτι, χωρίς να υποψιάζεται αυτό που θα ακολουθούσε.
Το κίνητρο της δολοφονίας φέρεται ότι ήταν προσωπικές διαφορές που είχε ο δράστης με την 33χρονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου