Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Έκθεση Game On 2.0 στην Αθήνα


Μία πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση βιντεοπαιχνιδιών έχει ανοίξει από χθες τις πύλες της στην Αθήνα. Ο λόγος για την Game On 2.0, η οποία απευθύνεται σε gamers κάθε είδους και ηλικίας. Παραθέτω το σχετικό FAQ για να μάθετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να ξέρετε για να την επισκεφθείτε.

Τι θα δείτε;
Μια έκθεση διαφορετική από όλες τις άλλες, η διεθνούς φήμης έκθεση “GAME ON 2”, επισκέπτεται τη χώρα μας για να λύσει όλες μας τις απορίες για την ιστορία και την εξέλιξη των video games αλλά και να μας μυήσει στον ψηφιακό κόσμο τους. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν και να γνωρίσουν την ιστορία των πιο δημοφιλή video games από τις αρχές του 60 έως σήμερα, σε υπολογιστές και σε κονσόλες (Atari, Nintendo, Sony, Microsoft, Sega), να συνδέσουν το χθες με το σήμερα και να μάθουν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Η μεγάλη έκπληξη της έκθεσης όμως βρίσκεται στο γεγονός ότι ΟΛΟΙ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να δουν από κοντά αλλά και να παίξουν ΔΩΡΕΑΝ σε παραπάνω από 120 παιχνίδια!!!. Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε εδώ.
Πότε;
Η Έκθεση θα ανοίξει τις πόρτες της για πρώτη φορά στις 16 Δεκεμβρίου 2010 και θα παραμείνει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2011.
Που;
Μα φυσικά στην Αθήνα στο ‘τεχνοπολις΄στο Γκάζι. Ένας χώρος απαράμιλλης αρχιτεκτονικής και αισθητικής έκτασης 30 στρεμμάτων σε μια από τις πιο ιστορικές περιοχές της Αθηνάς. Είναι ένα πολυδύναμο πολιτιστικό κέντρο από τα πιο σύγχρονα της Ευρώπης.
Πως θα έρθετε;
Χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής μεταφοράς μπορείτε να έρθετε με το metro και να κατεβείτε στης στάση ‘κεραμικός’. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δικό σας όχημα.
Ώρες λειτουργίας Έκθεσης:
Από Δευτέρα έως Κυριακή εκτός Τρίτης (το Δεκέμβριο 2010 θα λειτουργεί και τις Τρίτες).
10:00πμ-22:00μμ
Εισιτήρια θα εκδίδονται έως τις 21:00μμ.
Τιμές:
Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:
Τιμές Σχολικών εισιτηρίων: 5€ ανά μαθητή και οι καθηγητές/συνοδοί δωρεάν.
(Για Σχολικές Ομάδες είναι απαραίτητο να έχει προσυμφωνηθεί η επίσκεψη.)
Γονείς και παιδιά άνω των 12 ετών καθημερινές (τιμή κατ’ άτομο): 10€
Παιδιά έως 12 ετών καθημερινές (τιμή κατ’ άτομο): 6€
Οικογενειακό Εισιτήριο καθημερινές (4 άτομα, 2 γονείς & 2 παιδιά έως 12 ετών): 28€
Groups (πάνω από 15 άτομα, τιμή κατ’ άτομο): 10€
Γονείς & παιδιά πάνω από 12 ετών Σαβ/κο (τιμή κατ’ άτομο): 14€
Παιδιά έως 12 ετών Σαβ/κο (τιμή κατ’ άτομο): 8€
Οικογενειακό Εισιτήριο Σαβ/κο (4 άτομα, 2 γονείς & 2 παιδιά έως 12 ετών): 40€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου