Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Ανήλικοι οι βιαστές της 78χρονης στα Άνω Λιόσια - Παιδιά 13 και 15 ετών!



Μετά το σοκ του άγριου ξυλοδαρμού και βιασμού της άτυχης γιαγιάς στα άνω Λιόσια, έρχεται το δεύτερο που αφορά στις ηλικίες των δραστών.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις από τους τέσσερις δράστες. Ανάμεσά τους ένα 13χρονο παιδί. Οι άλλοι δύο είναι ένας νεαρός 18 ετών και ένας 25χρονος. Οι αστυνομικοί αναζητούν ακόμη έναν 15χρονο που ήταν στην... παρέα όταν εισέβαλαν στο σπίτι της 78χρονης.

Αργά το βράδυ της Κυριακής την ώρα που η ηλικιωμένη κοιμόταν μπήκαν στο σπίτι της και την έπιασαν στον ύπνο. Αφού την χτύπησαν, τη φίμωσαν και την έδεσαν. Άρχισαν να ψάχνουν στο σπίτι για χρήματα και ύστερα από λίγο, βρήκαν λίγα ευρώ, τα οποία πιθανότατα προέρχονταν από τη σύνταξή της. Οι δράστες όμως δεν έφυγαν...

Επέστρεψαν στο κρεβάτι που είχαν δέσει τη γιαγιά και άρχισαν να τη βιάζουν. Ο ένας από αυτούς κρατούσε ένα μαχαίρι και την απειλούσε πως θα την σκοτώσει αν βάλει τις φωνές. Το μαρτύριο για την ηλικιωμένη τελείωσε λίγα λεπτά αργότερα. Τα 4 ανθρωπόμορφα τέρατα, την άφησαν τραυματισμένη, λιπόθυμη και εξαφανίστηκαν.

Κάτοικοι της περιοχής, πήγαν πολύ αργότερα στο σπίτι και την βρήκαν εκεί που την είχαν αφήσει οι δράστες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου