Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Βίντεο-σοκ με τη δολοφονία του Αλβανού διαδηλωτή


Την ώρα που αυξάνεται στους τέσσερις ο αριθμός των νεκρών, βίντεο-σοκ που έχει καταγράψει τη στιγμή της δολοφονίας ενός από τα θύματα έρχεται στο "φως" της δημοσιότητας.

Στο βίντεο φαίνονται δύο άνθρωποι ανάμεσα στο πλήθος να πλησιάζουν ένα διαδηλωτή. Ο ένας από τους δύο άνδρες υποδεικνύει το στόχο και ο άλλος βγάζει ένα όπλο και τον πυροβολεί από κοντινή απόσταση. Στη συνέχεια δίνει το όπλο στον άλλο, ο οποίος φαίνεται να το βάζει σε θήκη από ομπρέλα και εξαφανίζονται.
Οι καταγγελίες για ελεύθερους σκοπευτές στη στέγη του πρωθυπουργικού μεγάρου αναπαράγονται από τα αλβανικά ΜΜΕ. Οι σφαίρες όμως που σκότωσαν τους 4 ανθρώπους δεν προέρχονταν από όπλα της αστυνομίας, ισχυρίζεται ο πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα και ανυποχώρητα κατηγορεί τους Σοσιαλιστές για την υποκίνηση των επεισοδίων.



Οι τραυματίες φτάνουν τους 60, εκ των οποίων 27 είναι αστυνομικοί. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι οι τραυματίες ξεπερνούν τους εκατό. Κάποιοι βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί του Στρατιωτικού Νοσοκομείου των Τιράνων εκφράζουν φόβους ότι ο αριθμός των νεκρών θα ανέβει.
Δείτε το video -σοκ


newscode

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου