Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Γερμανία: Κάλεσε την αστυνομία για να γλιτώσει από τη γυναίκα του

Ένας Τούρκος, κάτοικος της νοτιοδυτικής Γερμανίας κάλεσε την αστυνομία για βοήθεια προκειμένου να γλιτώσει από τις ερωτικές ...επιθέσεις της συζύγου του, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.


Ο άνδρας τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Βάιμπλινγκεν ζητώντας από τα όργανα της τάξης να τον "βοηθήσουν να προασπίσει τη νυχτερινή του ανάπαυση", σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.
Ο άνδρας ανέφερε πως τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν εκτελεί τα συζυγικά του καθήκοντα και κοιμάται στο καθιστικό καθώς όπως είπε έχει μια γυναίκα που "τον εξουσιάζει και τον ταπεινώνει".
Πρόσφατα αποφάσισε να χωρίσει και να "μετακομίσει προκειμένου να βρει την ηρεμία του, ψυχή τε και σώματι, γιατί το πρωί πρέπει να είναι δυνατός και με διαύγεια πνεύματος όταν φεύγει για τη δουλειά" , γεγονός "που στην παρούσα φάση καθίσταται ανέφικτο", διευκρινίζει η γερμανική η αστυνομία. Πράγματι "η σύζυγός του πηγαίνει τη νύχτα στο καθιστικό και τού απαιτεί να εκπληρώσει το συζυγικό του καθήκον", υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου