Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Η Τραγωδία στο Φάληρο - Σκότωσε τον αδελφό του γιατί ζητούσε λεφτά


Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Φάληρο

Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες για το φρικτό έγκλημα στο Νέο Φάληρο. Όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς ο 26χρονος δράστης, σκότωσε τον αδελφό του γιατί ζητούσε συνεχώς χρήματα από την οικογένειά του, ασκώντας πίεση στους γονείς τους, που ήταν φτωχοί και δεν μπορούσαν να του τα δώσουν.

Ο 26χρονος Ελληνοαιγύπτιος, ένα από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας, ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς και συνελήφθη. Όπως είπε, είχε προηγηθεί έντονος διαπληκτισμός με τον 20χρονο αδελφό του.

Το θύμα βρήκε νεκρό ο πατέρας, τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο υπνοδωμάτιό του. Έφερε τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη και σε όλο του το σώμα. Ο πατέρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ισχυρό σοκ, ενώ σοκ υπέστησαν και η ελληνικής καταγωγής μητέρα του και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας.

Από την πρώτη στιγμή, οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώθηκαν στο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον του θύματος. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε το μεσημέρι στην εισαγγελία Πειραιά, όπου αναμένεται να του απαγγελθεί κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου