Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Επιστρέφει στη Ρεάλ ο φαν Νίστελροϊ

Ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ, ο Ρούουντ φαν Νίστελροϊ επιστρέφει στη Μαδρίτη. Οι «μερένχες» συμφώνησαν με το Αμβούργο έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ και μέσα στις επόμενες μέρες ο 35χρονος παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2012.


Ο σοβαρός τραυματισμός του Γκονσάλο Ιγκουαΐν και η κακή αγωνιστική παρουσία του Καρίμ Μπενζεμά, οδήγησαν τη Ρεάλ στην απόφαση αυτή, να φέρει πίσω έναν παίκτη που πριν από 12 μήνες έμεινε ελύθερος καθώς ο τότε προπονητής της ομάδας, Μανουέλ Πελεγκρίνι, τον θεωρούσε κορεσμένο. Ωστόσο, τόσο ο Ζοζέ Μουρίνιο όσο και ο Χόρχε Βαλδάνο ξέρουν ότι ο Ολλανδός έχει ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα και επί 3,5 χρόνια απέδειξε ότι μπορεί να βάζει κρίσιμα γκολ φορώντας τη λευκή φανέλα.

Η Ρεάλ απέκτησε τον φαν Νίστελροϊ το καλοκαίρι του 2006 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πληρώνοντας 15,5 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, οι "μερένχες" τον άφησαν ελεύθερο πέρσι το χειμώνα παρότι μετρούσε 64 γκολ σε 94 εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας. Και πλέον είναι έτοιμοι να τον χρυσοπληρώσουν και πάλι. Ο φαν Νίστελροϊ πήγε στο Αμβούργο και μέσα σε 12 μήνες έχει σκοράρει 16 φορές σε 34 αγώνες.

Αρχικά οι Γερμανοί δεν ήθελαν ούτε να ακούσουν για πώληση του φαν Νίστελροϊ. Ωστόσο, λίγο τα δύο εκατομμύρια της Ρεάλ, λίγο η απειλή του παίκτη ότι αν δεν πωληθεί θα σταματήσει την καριέρα του, ανάγκασαν να ενδώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου