Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Χωρίς λεωφορεία την Δευτέρα


Χωρίς λεωφορεία θα μείνει η πρωτεύουσα από τις 11.00 έως τις 16.00 λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων.
Οι εργαζόμενοι θα απέχουν από τα καθήκοντά τους προκειμένου να συμμετάσχουν στην γενική τους συνέλευση για να καθορίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα αναμένεται και νέος κύκλος διαλόγου του υπουργείου με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες.
Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών, Χ.Τσιόκα αναμένεται να συναντηθεί με εκπροσώπους των εργαζομένων στο μετρό, το τραμ και τον ΗΛΠΑΠ.
Κινητοποιήσεις σε αεροπλάνα και τρένα
Στο μεταξύ, η Ομοσπονδία Συλλόγων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας εξήγγειλε νέα 24ωρη απεργία για την Τρίτη 25 Ιανουαρίου, με αφορμή την κατάθεση στη Βουλή του σχεδίου νόμου «Αναδιοργάνωση της ΥΠΑ και άλλες διατάξεις».
Επίσης, από τη Δευτέρα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναστέλλει την κυκλοφορία των δρομολογίων 1350, 1351, 1352, 1353 μεταξύ Πύργου - Καλαμάτας - Πύργου.
Από την Δευτέρα οι νέες κάρτες
Αρχίζει από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011 η διάθεση των νέων ακριβότερων, ετησίων καρτών απεριορίστων διαδρομών για το έτος 2011.
Οι τύποι ετήσιων καρτών οι οποίες θα ισχύουν για το έτος 2011 είναι οι εξής:
  • Ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών για όλα τα μέσα αξίας 450 ευρώ.
Χρήση: στα μπλε λεωφορεία (ΕΘΕΛ), στα τρόλεϊ (ΗΛΠΑΠ), στο τραμ, στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο (ΗΣΑΠ), στο μετρό ΑΜΕΛ μέχρι το σταθμό «Κορωπί» και στον Προαστιακό (στο τμήμα της γραμμής του Μαγούλα - Πειραιάς - Κορωπί).
  • Ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών για λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ αξίας 200 ευρώ.
Χρήση: στα μπλε λεωφορεία (ΕΘΕΛ) (εξαιρούνται οι γραμμές express του Αεροδρομίου και το τμήμα Βάρκιζα - Σαρωνίδα της γραμμής Ε22), στα τρόλεϊ και στο τραμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου