Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011

H Aθήνα απο το διάστημα...Τη νύχτα ολοφώτιστη, τη μέρα σκοτεινήΟ αστροναύτης Paolo Nespoli ξαναχτύπησε. Φωτογράφισε τη νυχτερινή Αθήνα από τον Διεθνή Διαστημικό σταθμό και ανάρτησε την εικόνα στο διαδίκτυο. Είχε κάνει το ίδιο και με την Ανάφη!

Μετά την Ανάφη… η νυχτερινή Αθήνα! Στις 23 Φερβουαρίου  ο Ιταλός αστροναύτης Paolo Nespoli έστρεψε το φακό της φωτογραφικής μηχανής του προς την Αττική για να μας προσθέτει μια ξεχωριστή εικόνα από την πρωτεύουσα.
Ο Ιταλός αστροναύτης, που ζει και εργάζεται τους τελευταίους δύο μήνες στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, μοιράζεται τις εικόνες που συλλέγει με τη φωτογραφική μηχανή του (μία Nikon D3S) μέσα από το διαδίκτυο.
Οι εικόνες από διαφορετικές γωνιές της Γης τις οποίες έχει αναρτήσει στο Flickr έχουν έως τώρα προσελκύσει εκατομμύρια επισκέπτες.
"Επιθυμία μου είναι να έχουν όλοι τη δυνατότητα να έρθουν κάποια στιγμή εδώ επάνω και να δουν τη Γη από ψηλά, αλλά αφού αυτό δεν είναι εφικτό, αρκούμαι προς το παρόν στο να μοιράζομαι εικόνες και συναισθήματα," λέει ο ίδιος ο Paolo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου