Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

«Χτυπούσαν ό,τι έβλεπαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ» (vid)

Η εισβολή των οπαδών του ΠΑΟΚ στο 89’ λεπτό, δεν έφερε μόνο την αντίδραση του Ζαγοράκη και των υπόλοιπων φίλων του «δικεφάλου» που βρίσκονταν στο γήπεδο.

Ακόμη και τα ξένα Μέσα, κάνουν αναφορές στα όσα τραγικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με την γαλλική ιστοσελίδα «sofoot.com» να είναι ιδιαίτερα καυστική.

«Χάος στη Θεσσαλονίκη με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο και να χτυπούν ότι κινείται» είναι ένα από τα θέματα της ημέρας στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Οι αντιδράσεις μετά του «ντου» ήταν αλυσιδωτές. Ο Ζαγοράκης φέρεται έτοιμος να παραιτηθεί, οι υπόλοιποι οπαδοί της Θύρας 4 επιτέθηκαν σε αυτούς που εισέβαλλαν στο γήπεδο και την… γλίτωσαν από την αστυνομία ενώ η τιμωρία αναμένεται να είναι βαριά, σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τον «Δικέφαλο». Και μέσα σε όλα αυτά, έρχεται και η δυσφήμηση της ομάδας στο εξωτερικό…

Οι Γάλλοι επισημαίνουν μέσω της ιστοσελίδας τους «sofoot.com» τα όσα διαδραματίστηκαν έχοντας αυστηρό και επικριτικό ύφος. «Οι φίλοι του ΠΑΟΚ είχαν άσχημη αντίδραση και πέταξαν καπνογόνα στο γήπεδο. Ένα από αυτά χτύπησε στην πλάτη τον Αργεντινό τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Σεμπάστιαν Σάχα. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ όμως δεν έμειναν εκεί. Αργότερα κατά τη διάρκεια του αγώνα έχοντας χάσει κάθε ελπίδα για πρόκριση στον τελικό, αποφάσισαν να εισβάλλουν στο γήπεδο και να χτυπήσουν ό,τι κινείται, για να ακολουθήσει σύρραξη με την αστυνομία».

Αναφορά γίνεται και στο γεγονός πως ο σκόρερ, Τραϊανός Δέλλας, αγωνίστηκε στον μεγάλο αντίπαλο, Άρη, όπως επίσης πως η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στον μεγάλο τελικό στις 30 Απριλίου.

Τι ακούγεται στη Θεσσαλονίκη

Το θέμα είναι γιατί η περιφρούρηση δεν κατάφερε να σταματήσει αυτούς που ήθελαν να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο. Αν τους είχαν σταματήσει πριν μπουν και όχι αφού έκαναν όλα αυτά, τότε η συζήτηση θα ήταν σε διαφορετική βάση. Η τιμωρία περιμένει τον ΠΑΟΚ και η ψυχολογία έχει πέσει αρκετά, με τον «Δικέφαλο» να κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης. Και μέσα σε όλα αυτά οι μεγάλοι σύνδεσμοι οπαδών του ΠΑΟΚ εξέδωσαν ανακοινώσεις.

Οι «Μακεδόνες» γράφουν «ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΚΟΜΑ», κατηγορώντας ευθέως τον Ζαγοράκη που έχει απλήρωτους κάποιους ποδοσφαιριστές, τους αδιάφορους παίκτες στο πιο κρίσιμο παιχνίδι, τους… νεοπαοκτσήδες που θα μετράνε φάπες για τη συμπεριφορά τους και απειλούν Θεούς και δαίμονες αν συνεχιστεί η κατρακύλα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Θύρα 4 Πανοράματος που βάζει μέσα στους φταίχτες και τον προπονητή με το τραγικό του κοουτσάρισμα του, ενώ απαιτεί ριζικές αλλαγές αφού την ομάδα θα την στελεχώνουν αυτοί που αξίζουν και όχι άσχετοι, ενώ απαιτούν συνέντευξη τύπου του Ζαγοράκη για να λυθούν όλες οι απορίες. 








sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου